De show

WAITRESS

Waitress vertelt het verhaal van Jenna, een serveerster uit een Amerikaans provinciestadje die graag taarten bakt. Jenna zit gevangen in een ongelukkig huwelijk en droomt van een uitweg. Een bakwedstrijd in een nabijgelegen stad geeft haar de kans op een nieuw leven. De vriendinnen van Jenna denken het recept naar geluk voor haar te weten maar wanneer zij zwanger raakt en de vonk overslaat met haar gynaecoloog lijken er meerdere opties op het menu te staan. Waitress viert de vriendschap, het moederschap en de liefde.

WAITRESS DE MUSICAL

Waitress is een musical die gebaseerd is op de gelijknamige Amerikaanse film van Adrienne Shelly uit 2007, met Keri Russell in de hoofdrol. Waitress is al drie seizoenen lang een doorslaand succes op Broadway en het Londense West End. De voorstelling reist momenteel ook door Amerika en Canada. Met de aanstekelijke nummers geschreven door Sara Bareilles, een mix van singer/songwriter, blues en pop heeft de musical de harten van het internationale theaterpubliek voor zich weten te winnen. De musical is in Amerika vier keer genomineerd voor een Tony Award waaronder Beste Musical en Beste Muziek.

Deze voorstelling wordt in het Nederlands vertolkt.

 • VOLGENDE SHOW Schouwburg Het Park in Hoorn
 • DUUR Circa 3 uur inclusief pauze
 • TOEGANGSPRIJS Kaarten vanaf € 35,-

Video

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe kan ik kaarten kopen?

  Je kunt kaarten kopen door rechtsboven op deze website op ‘BESTEL TICKETS’ te klikken. Vervolgens staan hier alle theaters waar Waitress te zien is. Je kunt hier op de button ‘Koop via theater’ klikken. Dan kom je op de website van het theater waar je kaarten kunt kopen voor Waitress. Ook is er een button ‘Koop via Eventim’, dit is naast de theaters ook een officiëel verkooppunt.

 • Ik wil mijn kaarten annuleren of wijzigen

  Hiervoor kun je contact opnemen met het theater waar de kaarten gekocht zijn.

 • Hoe lang duurt de voorstelling?

  De voorstelling duurt incl. pauze circa 3 uur.

 • Mag ik foto-, film- en/of geluidsopnames maken tijdens de voorstellingen?

  Het is niet toegestaan om opnames van de voorstelling te maken. Alleen tijdens het slotapplaus (als de cast buigt) mag er een foto of video gemaakt worden.

 • Kan ik een cd of dvd van de voorstelling kopen?

  Momenteel is het nog niet bekend of er een cd of dvd van Waitress wordt gemaakt. Mocht dit duidelijk zijn dan zetten wij dit uiteraard op de website.